Pipesim training courseAug 30, 2021 · Tak tahu bila nak gugurnya. Gitu la perumpamaannya. Ritu masa abang dia dapat sijil, KakYa ada cakap jugak la kat Akif. Akif tak dapat sijil sebab markah rendah kot. Terus dia cakap kat KakYa, Akif jawap elok jer Umi takkan la markah rendah. Memang tinggi la markah dan memang boleh dapat sijil. Hebrew reading practiceKiriman: Jazim ==== Ni memang pengalaman real untuk aku. Kisah ni bermula masa umur aku 16 tahun. Aku ada sorang abang ipar yang memang aku sayang sangat-sangat. Namanya Mansor. Pada awalnya tak wujud lansung rasa songsang terhadapnya. Namun, takdir dah tersurat. Kakakku baru sahaja meninggal ketika itu.